27.10.22 

ImageАвіакомпанія "Авіалінії Антонова" перевезла супутник, який запустить компанія Ілона Маска 

"Авіалінії Антонова" у співпраці з Bollore Logistics Space перевезли цивільний телекомунікаційний супутник на борту одного зі своїх літаків Ан-124-100-150 з Тулузи, Франція, до місця посадки Shuttle в Тітусвіллі, який запустить американська аерокосмічна компанія SpaceX. американська аерокосмічна компанія SpaceX.

"Канал зв'язку залишався завжди активним в останні місяці, і нас вразила здатність авіаліній Антонов підтримувати безперервний сервіс після болючих подій на їхній базі в Гостомелі", - сказав Йоран Марк з Болоре Логістик.

"Експертність технічної бригади та інженерів авіалінії Антонов гарантує безперебійне та ефективне транспортування цього делікатного та унікального вантажу", - зазначив Сергій Білозеров, працівник авіакомпанії "Авіалінії Антонова".

ImageНагадаємо. Раніше "Авіалінії Антонова" здійснила перевезення 4 цивільних вертольотів з іспанського аеропорту Жирона за допомогою одного з своїх «Русланів»

"Головним викликом під час польоту стали конкретні умови посадки в аеропорту Жирона, а саме коротка злітно-посадкова Це завдання зобов'язало Антонова залучити спеціальний екіпаж на чолі з капітаном, який має відповідні дозволи на посадку та зліт з такої злітно-посадкової смуги", - зазначив Андрій Назаренко з "Авіаліній Антонова". 

Джерело AirlinesAntonov