13.11.22 

ImageЗа час окупації колектив підприємства "Херсонські авіалінії" втратив 4 співробітників. 

У день звільнення Херсона в селі Чорнобаївці загинув начальник служби спеціального транспорту комунального підприємства "Херсонські авіалінії" Віктор Сиволап.

Разом з групою односельців на вулиці він потрапив під розрив касетного боєприпасу, випущеного російськими окупантами. Не дожив до звільнення всього кілька днів і робітник служби аеровокзального комплексу Дмитро Кошуг – 1 листопада він помер у Херсоні внаслідок ускладнень після інсульту. Тяжка хвороба також забрала життя і начальника охорони КП Сергія Бабієнка. А першим загиблим у колективі "Херсонських авіаліній" став начальник юридичного відділу Ігор Докієнко – він отримав смертельне поранення у власному домі. Під час обстрілу скалка влучила йому в серце.

Таким чином, за вісім місяців окупації трудовий колектив підприємства втратив чотирьох працівників. Розповів виконувач обов’язків директора КП ХОР "Херсонські авіалінії" Ігор Званчук.

Про масштаби руйнувань та пошкоджень інфраструктури самого міжнародного аеропорту Херсона точних даних поки що немає. На його території тривають роботи з розмінування, а співробітникам проходити туди наразі не дозволяють з міркувань безпеки. Але відео в інтернеті вже з’явилося.

Джерело newday