27.11.22 

ImageВантаж  доставляли з Люксембургу на віддалений острів на Азорських островах на одному з своїх літаків Ан-124-100М.

Про це повідомили ANTONOV Airlines.

Авіакомпанія "Авіалінії Антонова" у співпраці з Air Partner надала терміновий вантажний  рейс для перевезення великогабаритного авіаційного двигуна та критичного обладнання з Люксембургу на Лажес, Португалія, віддалений острів на Азорських островах, на борту одного з літаків Ан-124-100М.

Вантаж вагою близько 75 тонн, включаючи авіаційний двигун, завантажували та вивантажували на борт Ан-124-100 за допомогою навантажувальної техніки ОПТГ-120М у поєднанні з зовнішнім краном. 48-тонний мобільний кран разом із водієм і монтажником було отримано командою Air Partner і також було завантажено на Ан-124-100 через непідтверджену наявність відповідного мобільного підйомного обладнання на острові.

"Це був дуже цікавий і незвичайний проект. Виклики, з якими ми зіткнулися під час цього транспортування, тримали всю команду в невеликому стресі. Завдяки високопрофесійним фахівцям Air Partner та ДП "АНТОНОВ" ми успішно доставили чутливий вантаж до місця призначення", – зазначив Сергій Білозеров, комерційний директор Авіалінії Антонова.

Джек Берт, віце-президент Freight US, Air Partner зауважив, що літак Антонов АН-124-100 ідеально підійшов для цього чартерного рейсу, а обслуговування, яке надали співробітники та екіпаж Авіаліній Антонова, було світового рівня.