29.12.22 

ImageANTONOV Airlines стала переможцем премії Air Charter Association у номінації "Кращий чартерний оператор року"

Вручення престижних нагород "Air Charter Excellence Awards" за версією Air Charter Association проходять щорічно. У такий спосіб відзначаються компанії, які продемонстрували свою досконалість у забезпеченні чартерних повітряних перевезень.

Авіатранспортний підрозділ ДП "АНТОНОВ", відомий в світі як "Авіалінії Антонова", був номінований на премію "Air Charter Excellence Awards" в категорії "Кращий вантажний чартерний оператор року". За результатами голосування авіакомпанія потрапила до списку з шести фіналістів з найбільшою кількістю голосів.

В.о. генерального директора ДП "АНТОНОВ" Євген Гаврилов сказав: "Отримання цієї нагороди – велика честь та одночасно – приємна несподіванка для нашого підприємства. Щиро дякуємо міжнародній спільноті за високу оцінку нашої роботи. Залишаючись найбільшим оператором літаків типу Ан-124-100 у світі, ми несемо відповідальність за задоволення потреб міжнародного ринку у секторі авіаперевезень великогабаритних та надважких вантажів. Ми робимо все можливе, щоб зберегти високий рівень обслуговування замовників, гарантувати бізнес-структурам та урядам безпечне перевезення їхніх цінних вантажів по всьому світу"!

Вручення Air Charter Excellence Awards — це головна щорічна подія міжнародної торгової організації Air Charter Association, основаної в 1949 році для сприяння розвитку компаній, що займаються авіаперевезеннями на чартерній основі. Переможці визначаються у дев’яти номінаціях шляхом голосування, яке проводиться серед понад 330 компаній-членів Асоціації, а також групи незалежних галузевих суддів. Нагороди вручаються компаніям, які отримали найбільшу кількість голосів за високу якість їхньої роботи, досконалість у наданні послуг замовникам протягом попередніх 12 місяців.

Голова правління Air Charter Association Кевін Даксбері зазначив: "Після надзвичайно важкого року для "Авіаліній Антонова" та всієї України, які безпосередньо постраждали від наслідків руйнування найбільшого у світі літака Ан-225 "Мрія", "АНТОНОВ" продовжує доставляти вантажі для своїх замовників. Переживаючи найжахливіші часи, компанія та її персонал продовжували працювати, перебазувавши співробітників та літаки, і підтримували відмінний рівень обслуговування своїх клієнтів. Їхня наполегливість і рішучість надзвичайні! Я справді радий відзначити цю авіакомпанію таким чином".