11.01.23 

ImageАвіакомпанія "Авіалінії Антонова" безпечно доставила чутливий вантаж для потреб автомобільної промисловості.

ANTONOV Airlines у співпраці з RXO Air Transport успішно виконали два перевезення високотехнологічного обладнання з Мілану, Італія, до Гамілтону, Канада, на борту одного з літаків Aн-124-100. Про це повідомила прес-служба авіакомпанії у фейсбук .

Вантаж загальною вагою 169 тон складався з п’яти елементів, включаючи три машини у пластиковому чохлі розміром 940 x 300 x 370 см та менші дерев’яні короби. Високотехнологічне обладнання використовуватиметься у виробництві критично важливих деталей електромобілів на одному з найбільш технологічно розвинених об’єктів у світі.

Для завантаження та розвантаження використовувалися два зовнішні крани, а також спеціальна надміцна та жорстка естокада, розроблена і виготовлена фахівцями ДП «АНТОНОВ» для перевезення важких і великогабаритних вантажів, в тому числі моновантажів вагою до 150 000 кг і висотою до 4,10 м.

"Машини, які ми перевозили, мали особливі параметри. Вони були вузькими та високими. Тому, щоб поставити їх на вантажну рампу і закріпити всередині літака, необхідно було сконструювати спеціальний транспортний каркас. Ця рама мала бути універсальною, щоб використовувати її для серії запланованих перельотів. При цьому, важливою вимогою було забезпечення малої ваги рами через обмеження корисного навантаження у трансатлантичних повітряних перевезеннях», – прокоментувала Ольга Данилова, спеціаліст комерційного відділу "Авіаліній Антонова". "Цей проєкт є одним з найцікавіших за останні кілька років. Було дуже приємно взаємодіяти з фахівцями RXO Air Transport, і ми з задоволеням продовжимо працювати з цією високопрофесійною командою".

Рассел Мінз, старший менеджер з міжнародної діяльності великогабаритних та надважких вантажів RXO, і Джон Белтсос, директор з управління національними клієнтами компанії, забезпечили плідну взаємодію з замовником під час транспортування та здійснювали оперативний контроль за розвантаженням літака, а також подальшою доставкою вантажу.

"Виконання важливого завдання, яке було пославлено перед RXO, вимагало значних зусиль та використання передових технологій, і ми зробили це", — заявив Рассел Мінз. "Завдяки командній роботі, поєднаню досвіду RXO Air Transport/Expedite, "АНТОНОВ" та наших наземних агентів, а також унікальним можливостям Ан-124-100, цей проєкт був успішним. З розширенням послуг RXO, ми готові й надалі надавати значну кількость пропозицій з повітряних перевезень вантажів у співпраці з «АНТОНОВ» для наших клієнтів з Північної Америки та всього світу".