27.01.23 

ImageЄвропейський виробник літаків відкриває нові вакансії

Масштабний набір цього року став продовженням значного успіху минулого року, коли Airbus дав роботу понад 13 000 спеціалістів. В Airbus зазначають, що   з понад 13 000 вакансій на цей рік приблизно 7 000 будуть новоствореними посадами в компанії.

Нові співробітники зіграють важливу роль у підтримці промислового нарощування Airbus і його амбітної дорожньої карти з декарбонізації та підготовки майбутнього авіації. Понад 9000 посад будуть розміщені в Європі , у таких країнах, як Німеччина, Франція, Португалія та Нідерланди. Виробництво Airbus потребує металістів, малярів і електриків.

У той же час решта вакансій розкидані по всій глобальній мережі Airbus, зокрема в Сінгапурі, Канаді, Індії та Китаї. І третина загального набору буде призначена для недавніх випускників, що ще більше підкреслює прагнення Airbus диверсифікувати свою робочу силу.

Варто зазначити, що Airbus приділяє більшу увагу технічним і виробничим профілям, а також отриманню нових навичок у таких секторах, як нові джерела енергії, кібернетика та цифрові технології. 

За інформацією Airbus, ця робоча сила нового покоління включатиме інженерів програмного забезпечення, інженерів із водню, техніків з матеріалів, операторів, аналітиків даних, експертів з кібербезпеки, експертів з робототехніки та багатьох інших. 

 

 

Джерело simple flying