27.02.23 

Image"Мрія" піднімається у небо! Легендарний Ан-225 "Мрія" розправляє крила. Але поки що у всій своїй цифровій величі. 

Сьогодні, 27 лютого, Microsoft Flight Simulator офіційно презентував нове DLC для Microsoft Flight Simulator  Ан-225 "Мрія". Спробувати політ на крилах "Мрії" можна просто зараз, реліз вже доступний для ПК. 

Проект став можливим завдяки злагодженій та інтенсивній роботі команди Microsoft Flight Simulator спільно з проектною командою ДП "АНТОНОВ", активного сприяння Михайла Федорова (Михайло Федоров) та Міністерство цифрової трансформації України і звісно підтримки та експертизи наших пілотів та інженерів, які допомогли зробити поведінку літака реалістичнішою. Командир екіпажу Ан-225, шеф-пілот Дмитро Антонов та пілоти Кирило Волегов, Євген Башинський, штруман Сергій Нечаєв мали змогу протестувати цифрову "Мрію" на реалістичність польоту.

Відновлення авіа-легенди було непростим та тривалим процесом над яким працювали кілька кваліфікованих команд з усього світу. Багато годин роботи розробки моделі, запис звуку, детальний дизайн – усе для того, щоб кожен зміг максимально реалістично відчути себе у ролі пілота найбільшого у світі літака, почути звук його двигунів, оглянути кабіну і вантажну рампу. 

Компанія Microsoft направить усі кошти від продажу доповнення “Mryia add-on” в Microsoft Flight Simulator на спеціальний рахунок ДП "АНТОНОВ" для відбудови Ан-225. 

Встановлюйте Microsoft Flight Simulator та на власному досвіді відчуйте захват від польоту на легенді ? Ан-225 «Мрія». Підійміть свою «Мрію» у небо!