22.03.23 

ImageАвіакомпанія "Авіалінії Антонова" здійснила термінове авіаперевезення вантажу для deugro для доставки 13 комплектуючих теплообмінного обладнання

Перевезення здійснили в короткі терміни, щоб допомогти мінімізувати дороговартісний час простою через відключення виробництва лінії нафтохімічного виробництва.

Критично важливі за часом поставки  вантажі рухалися з Італії та Бельгії до Саудівської Аравії на борту одного з наших літаків Ан-124

“Через розміри модулів теплообмінного обладнання, їх могли перевозити лише літаками “Антонов”, – розповів Павел Кузнецов, керівник Air Chartering, deugro.

Вантажі, які містять теплообмінне обладнання загальним обсягом 811 кубічних метрів та загальною вагою 252 216 кілограмів, було перевезено за 3 польоти протягом 7 днів.

“Цей проект потребував гнучкості для завершення термінових перевезення вантажу за дуже короткий проміжок часу Після завантаження вантажу в Італії нас звернулися до нас під час зупинки в Бельгії додатковий вантажний блок. Проект став успішним завдяки злагодженій роботі всіх залучених команд, а також наземному обробленню та аеропортів та клієнтоорієнтованому обслуговуванню», - сказав Владислав Іщук, комерційний виконавчий директор авіакомпанії Antonov Airlines.