23.03.23 

ImageЦифрова копія Ан-2 з’явилась в Microsoft Flight Simulator і тепер доступна до завантаження на платформах PC та Xbox з трьома варіантами шасі та в різних лівреях.

Легендарний літак Ан-2 запустили у серійне виробництво у 1947 році на Київському авіазаводі. Він став першим мирним вітчизняним літаком, який сконструювали після Другої світової війни. Концепція Ан-2 була настільки вдалою, що на її основі розробили десятки модифікацій різного призначення. Своє становлення "Аннушка" пройшла у суворих умовах Арктики. 

Згодом високі характеристики та невибагливість цієї машини оцінили всі. Особливо, коли була необхідність дістатися туди, де не було не тільки аеродромів, а навіть доріг. Літак зацікавив льотчиків-спортсменів та парашутистів, геологів та пожежників, агрономів та геологів, медиків, поштарів та пасажирів. Практичний та багатоцільовий, народний та один з наймасовіших літаків. І зараз АН-2 залишається найбільшим у світі біпланом з поршневим двигуном. 

Щороку володарі та прихильники Ан-2 збираються у різних містах Європи, щоб показати переваги саме їхньої "Аннушки".

Понад 18 тисяч літаків Ан-2 піднялися у небо з початку його виробництва. А тепер і ви маєте змогу керувати літаком завдяки команді Microsoft Flight Simulator. Пролетіть над холодними водами Арктики, спробуйте перетнути Середземне море, покружляйте над горами у Франції або створіть свій власний маршрут польоту – спробуйте свої навички пілота на віртуальному Ан-2 у Microsoft Flight Simulator.

Джерело ANTONOV Company