27.04.23 

Image27 квітня 2023 року в Стамбулі, Туреччина, розпочався міжнародний фестиваль авіаційної і аерокосмічної техніки “Teknofest 2023”.

Через негоду офіційну церемонію відкриття фестивалю перенесли на 28 квітня о 11:45, але це не завадило компаніям-учасникам фестивалю розпочати свою роботу.

У тісній співпраці з корпорацією «Microsoft», на екпозиції "АНТОНОВ" встановлено ігрові системи Xbox, на яких відвідувачі та гості фестивалю мають змогу спробувати свої навички пілота на легендарних літаків Ан-2 та Ан-225 у грі "Microsoft Flight Simulator".

Експозицію ДП "АНТОНОВ" відвідало багато гостей, серед яких і Генеральний консул України в Стамбулі Роман Недільський разом з колегами. На завершення зустрічі  в.о. генерального директора ДП «АНТОНОВ» Євген Гаврилов вручив йому  колекційне книжкове видання «Antonov Collectibles: Маленькі історії великої авіації».

Участь України у виставці Technofest засвідчує, що попри найважчі часи опору рашистським окупантам, авіаційна промисловість зберігається та продовжує працювати.