30.10.23 

ImageАвіакомпанія Wizz Air оновила систему пошуку квитків на офіційному сайті та додала нові корисні можливості.

Про це пише Lowcost Avia.

Оновлений пошук у розділі "Пошук тарифів" (Fare Finder), дозволяє знаходити найдешевші варіанти ще легше. Тепер у пасажирів є можливість здійснити пошук з обраного міста “Куди завгодно” і отримати перелік напрямків відсортованих за ціною.

Оновлений пошук Wizz Air

Як і раніше, при виборі напрямку через "Пошук тарифів" (Fare Finder) можна побачити календар цін на обраний місяць. На додаток до календаря цін, тепер відображається також найнижча ціна на цьому маршруті. 

Найкорисніша нова можливість – це пошук авіаквитків з конкретного міста без необхідності вибору місця призначення.

При виборі в меню "Місця призначення" варіанту "Куди завгодно" – сервіс покаже найдешевші напрямки з обраного вами міста відсортовані за ціною.

Отже, для тих хто завжди у пошуках вигідних пропозицій новий інструмент від Wizz Air стане справжньою знахідкою.

Схожі можливості пошуку у Ryanair

Схожий інструмент з аналогічною назвою "Пошук тарифів" (Fare Finder) вже використовується авіакомпанією Ryanair, головним конкурентом Wizz Air.

У Ryanair теж є можливість обрати пункт "Anywhere"(Будь-куди) для пошуку найдешевших квитків відразу за декількома напрямками.

Якщо ви бажаєте отримати детальнішу інформацію про дешеві квитки на обраному вами напрямку, ви можете клікнути на результат пошуку і сервіс покаже дешеві квитки в розрізі декількох місяців.