23.04.24 

ImageВ рамках військово-професійної орієнтації молоді та прийому до вищих військових навчальних закладів представники ХНУПС взяли участь у другому інформаційно-рекрутинговому заході "Обирай сам. Навчання. Служба. Підтримка", який відбувся у Вінниці.

У заході взяли участь курсанти та викладачі 6 факультетів, які ознайомили усіх бажаючих з умовами вступу до університету, розповіли про спеціалізації на які навчають в університеті, перспективи військових спеціальностей, за якими навчаються курсанти, умови навчання, відпочинку, побуту і подальше працевлаштування випускників університету.

Найпоширенішими питаннями стали особливості правил прийому, пільги курсантам, розпорядок дня, умови проживання, види забезпечення, вимоги до абітурієнтів в залежності від обраної спеціальності, які предмети вивчають льотчики та штурмани, майбутні фахівці зенітно-ракетних та радіотехнічних військ, чи приділяється увага вивченню курсантами англійської мови, на які літаки проходить підготовка та багато інших. 

 Усі бажаючи мали можливість приміряти військове спорядження, ознайомитися зі зразками озброєння, комп’ютерними системами та програмним забезпеченням, яке використовують у навчанні та зробити фото на згадку.