20.09.22 

ImageРоман Зозуля разом з колегами - українськими футболістами оголосив збір коштів для придбання БПЛА Bayraktar TB2 для Збройних Сил України.

Про це Зозуля написав  у Facebook. 

Ініціативу підтримала українська діаспора та посольство України в  Іспанії.

"У мене немає жодних сентиментів до ворога. Немає жодної віри в те, що ці клишоногі заблукали в наших лісах, їх насильно мобілізували чи вони ні в кого не стріляли. Ступив на нашу землю – будь ласкавий пройти одразу до пекла. Чим більше цих виродків буде знищено, тим більше наших воїнів повернеться додому живими. Чим менше цих приматів топтатиме нашу землю, тим менше братських могил із закатованими мирними мешканцями з’являтиметься в наших лісах. Це проста істина", – підкреслив футболіст.

Раніше завдяки донатам громадян України, Литви, Польщі для ЗСУ були придбані 8 Bayraktar TB2. Сім з них вже доставлені в Україну і нищать ворога. Поставка польського БПЛА очікується в жовтні.

Виробник БПЛА компанії Baykar передала майже усі вищезгадані апарати безкоштовно, а зібрані кошти запропонувала фандрайзерам спрямувати на інші військові та гумантірані проєкти в Україні.

Збір коштів на народні Bayraktar TB2 оголошувався також в Латвії, Норвегії та Канаді.

Роман Зозуля регулярно допомагає захисникам та стійко декламує проукраїнську позицію за кордоном.

{ aut=https://armyinform.com.ua/2022/09/20/ukrayinski-futbolisty-i-diaspora-v-ispaniyi-zbyrayut-koshty-na-bayraktar-dlya-zsu/,armyinform}