27.10.22 

ImageПольща готова допомогти у повоєнній відбудові українських аеропортів.

Про це заявив заступник міністра фондів та регіональної політики Польщі Марцін Горала на зустрічі з послом України в Польщі Василем Зваричем.

Про це повідомляє міністерство фондів і регіональної політики Республіки Польща.

Також на зустрічі сторони обговорювали можливості підтримки реконструкції українських аеропортів, співпрацю в реалізації проекту високошвидкісної залізниці (KDP) та перегляд мережі TEN-T.

"Ми бачимо низку можливостей для підтримки України у сфері широкого розуміння повоєнної відбудови українських аеропортів. Ми підтримуємо постійний контакт з представниками Асоціації "Аеропортів України", а також безпосередньо з українськими аеропортами. Ми також можемо запропонувати їм наші експертні консультаційні послуги щодо інвестицій, пов’язаних з аеропортами, та планування їх подальшого розвитку", - підкреслив Горала. 

Зазначається, що у зустрічі з послом України в Польщі, яка відбулася в офісі міністерства фондів і регіональної політики РП, також взяв участь президент ДП "Польські аеропорти" Станіслав Войтер. Обидві сторони домовилися продовжити роботу над розробкою можливої ??цільової моделі співпраці в цьому напрямку. 

Джерело cfts