14.06.23 

ImageBoeing буде присутній на Паризькому авіасалоні 2023 року, щоб продемонструвати свій портфель комерційних літаків, оборонних платформ, післяпродажних послуг і автономних транспортних засобів. 

Під час авіасалону буде представлено Boeing 737-10, найбільший літак сімейства MAX, і новий Boeing 777-9 . Також буде представлений Boeing 787-9, що належить авіакомпанії Riyadh Air.

ImageЩо стосується сталого розвитку, компанія Boeing представить  свою "Каскадну" модель впливу на клімат, інструмент моделювання даних, який допомагає досягти цілі нульового чистого викиду в авіації до 2050 року. Крім того, буде представлено інструмент для відстеження стійких обсягів авіаційного палива в усьому світі та  буде надано оновлену інформацію про поставку літаків, які відповідають стандартам авіаційного палива.

Що стосується оборонного підрозділу Boeing, то тут будуть представлені гелікоптери CH-47F Chinook і AH-64D Apache, а також літаки P-8A Poseidon і KC-46A Pegasus на комерційних платформах 737 і 767 відповідно.

Джерело aviacionline