29.06.23 

ImageВ умовах війни День Конституції України набуває особливого значення, адже демонструє незламність українського народу та незалежність нашої країни.

З нагоди свята генеральний директор ХДАВП Олександр Кривоконь зустрівся з трудовим колективом, аби привітати авіабудівників і подякувати їм за добросовісну працю, незважаючи на важкий воєнний час, відданість та сміливість, яку вони проявляють, працюючи під обстрілами. Очільник авіапідприємства побажав співробітникам «сили та мудрості, взаємної підтримки та порозуміння, і основне – Перемоги». 

"Я щиро вірю в її невідворотність. Бо ми щоденно і щогодини своєю самовідданою працею, сміливістю й мужністю, відданістю та хоробрістю наближуємо цей день, день нашої ПЕРЕМОГИ. Дякую усім за ваш внесок і бажаю здоров'я, стійкості й успіху!" - сказав Олександр Кривоконь. 

З нагоди свята генеральний директор вручив працівникам почесні відзнаки "Харківський авіазавод - повітряний форпост 24 02 2022".

"За віддану працю на користь підприємства, за його збереження і функціонування у воєнний час, за проявлену при цьому відвагу і сумлінність, волонтерську діяльність" відзнаками нагороджено понад тридцять працівників ХДАВП. 

Джерело ХДАВП