07.03.24 

ImageАеропорт Тернополя під загрозою: Великогаївська громада хоче забудувати територію летовища

Вперше про можливу забудову зі сторони Великогаївської ОТГ заявив Володимир Кулак, керівник Тернопільського обласного комунального підприємство «Фірма "Тернопільавіаавтотранс".

Володимир Кулак у лютому цього року наголосив, що вдалося відбити забудову зі сторони Великогаївської ОТГ, пишуть Тернополяни.

"Можна сказати, відбито загрозу забудови території поблизу підприємства. Критично близько... Велико Гаївська ОТГ мала такі наміри, і це б заблокувало майбутнє нашого підприємства. Забудувати в час війни", -наголосив керівник аеропорту Володимир Кулак.

Та як з'ясувалося, посягання на територію тернопільського аеропорту зі сторони Великогаївської ОТГ на цьому не завершилися.

7 березняв актовому залі Великогаївської сільської ради ( 2- поверх ) за адресою вул.Галицька , 47 має відбутися засідання архітектурно-містобудівної ради щодо забудови територію біля місцевого летовища.

У Телеграм-каналі "Тернопільоблвідкат" повідомляють, що за інсайдерською інформацією голова Великогаївської громади Олег Кохман разом з чиновниками спробують в черговий раз узаконити будівництво, яке покладе край подальшим перспективам, як розвитку Тернопільського аеропорту, так і повітряному сполученню з Тернопільщиною.

Також стало відомо, що за самим будівництвом стоїть підприємець Зазуляк Іван Євгенович, приватний підприємець, директор ПП "Зазуляк Студіо", ПП "Козацька смакота". Підприємець зареєстрований у селі Великі Гаї.

Джерело 0352