30.01.23 

ImageПісля інциденту на заводі боєприпасів в Ірані існує невизначеність щодо ситуації з безпекою в повітряному просторі. Lufthansa Group призупиняє польоти до Тегерана.

Про це повідомляє Аerotelegraph  з посиланням на прес-службу групи Lufthansa.

Іран стверджує, що відбив атаку на завод з виробництва боєприпасів. Державні інформаційні агентства Irna та Isna з посиланням на міністерство оборони повідомляють, що кілька малих літаків атакували об'єкт на північ від міста Ісфахан у ніч на неділю.  Lufthansa Group зараз також реагує на це. "Через нечітку ситуацію з безпекою повітряного простору навколо аеропорту Тегерана та повітряного простору Ірану авіакомпанії Lufthansa Group призупиняють рейси з/до Тегерана до 31 січня 2023 року включно", — оголосила Lufthansa Group.

Детальна інформація поки відсутня

"Разом з національними та міжнародними органами безпеки Lufthansa Group Security продовжує оцінювати ситуацію з безпекою прильотів і вильотів в аеропорту Тегерана та в усьому повітряному просторі Ірану", — йдеться в повідомленні Lufthansa Group. "Як тільки у нас буде детальна інформація, ми вирішимо, чи можна буде знову виконувати наші рейси в Іран".