14.07.23 

ImageПовідомлення про оприлюднення проекту наказу Державіаслужби "Про затвердження Авіаційних правил України "Технічні вимоги та адміністративні процедури для сертифікації аеродромного метеорологічного обладнання"  

На публічне обговорення виноситься проєкт наказу Державної авіаційної служби України "Про затвердження Авіаційних правил України «Технічні вимоги та адміністративні процедури для сертифікації аеродромного метеорологічного обладнання" (далі – проєкт наказу), розміщений на офіційному вебсайті Державіаслужби www.avia.gov.ua у розділі "Регуляторна діяльність" → "Проєкти регуляторних актів на 2023 рік".

Проєкт наказу підготовлено відповідно до статті 35 Повітряного кодексу України з метою приведення метеорологічного обслуговування цивільної авіації в Україні у відповідність із вимогами стандартів та рекомендованої практики Міжнародної організації цивільної авіації (ІСАО).

Пропозиції та зауваження до проєкту наказу можуть надаватися зацікавленими юридичними та фізичними особами протягом 30 календарних днів з дати оприлюднення на адресу:

01135, м. Київ, Перемоги, 14

e-mail: Этот e-mail защищен от спам-ботов. Для его просмотра в вашем браузере должна быть включена поддержка Java-script   та Этот e-mail защищен от спам-ботов. Для его просмотра в вашем браузере должна быть включена поддержка Java-script