24.10.22 

ImageТрудовий колектив АТ "Мотор Січ" звернувся до керівництва держави із заявою на захист президента підприємства В'ячеслава Богуслаєва, затриманого за підозрою у співпраці з росією.

"Наразі ми, запорізькі моторобудівники, глибоко схвильовані затриманням нашого керівника за такими обурливими підозрами. Ми вважаємо, що так не можна ставитися до людини, яка все своє життя присвятила Україні, яка живе й працює поряд з нами, під щоденними обстрілами, ризикуючи власним життям. Ми щиро віримо у його невинність й завжди довіряли йому як своєму лідеру, що дбає про світле майбутнє нескореної України, вітчизняного авіабудування, про долю підприємства та кожного моторобудівника", - сказано у зверненні колективу, опублікованому на сайті підприємства .

У ньому також зазначено, що колектив "стабільно працює й зміцнює обороноздатність України" і що сьогодні він єдиний у країні виробляє лопаті для гвинтокрилів, освоює сучасне виробництво лопатей з композитних матеріалів, розробляє нові авіаційні двигуни.

Нагадаємо, у Запоріжжі силовики затримали президента АТ "Мотор Січ" В'ячеслава Богуслаєва та оголосили про підозру за двома статтями - колабораційна діяльність і пособництво державі-агресору.

Служба безпеки України опублікувала аудіозаписи телефонних розмов Богуслаєва, які підтверджують його співробітництво з росією.

Джерело ukrinform