06.03.23 

ImageПранкер розіграв співробітників російського аеропорту, повідомивши про захоплення літака Ту-22М3 українськими спецслужбами

Невідомий повідомив спецслужбам аеропорту "Пулково" (Санкт-Петербург), що ракетоносець Ту-22М3, який запросив екстрену посадку, нібито захопили співробітники СБУ.

У Росії телефонні терористи повідомили про те, що ракетоносець Ту-22М3, який здійснив екстрену посадку через метеоумови, захопили українські спецслужби. Інформацію опублікував Телеграм канал SHOT .

За інформацією медіа, увечері 5 березня до петербурзького аеропорту "Пулково" відразу після екстреної посадки Ту-22М3 надійшло анонімне повідомлення.

"Бомбардувальник Ту-22М3, що сів у Пулково, захоплений спецслужбами України", — йшлося в його тексті.

Бомбардувальник негайно оглянули силовики, але доказів захоплення повітряного судна не знайшли.

За даними каналу, на посадку дальній надзвуковий ракетоносець-бомбардувальник пішов через погані метеоумови в аеропорту призначення. Коли інформація з'явилася у медіаполі, у справу вступили "телефонні терористи".

За інформацією  росЗМІ "РБК", яке посилається на власні джерела в транспортному комплексі Санкт-Петербурга, Ту-22М запросив посадку в петербурзькому Пулково через несприятливі метеоумови. Посадка була екстреною, але не аварійною.

Зауважимо, що Міністерство надзвичайних ситуацій та Міністерство оборони РФ інцидент із літаком ніяк не прокоментували.

Джерело focus