28.06.23 

ImageНавчальний центр Ризького аеропорту став повноцінним навчальним центром Міжнародної ради аеропортів (ACI), який має право на подальший розвиток, акредитацію та пропонування своїх навчальних програм на міжнародному авіаційному ринку.

 Церемонія акредитації відбулася сьогодні, 28 червня, у Барселоні під час щорічної генеральної асамблеї ACI World та ACI Europe.

"Ми раді приєднатися до ACI Accredited Training Partner Program. Це підтверджує, що навчальний центр Ризького аеропорту відповідає високим міжнародним стандартам у розробці та проведенні авіаційних навчальних програм", – каже Лайла Одіня, голова правління Ризького аеропорту.

Окрім визнаного ACI навчання, яке досі проводилося в Ризі, статус акредитованої навчальної організації дозволить міжнародно визнаному персоналу Навчального центру Ризького аеропорту розробляти власні навчальні програми, пропонувати їх професіоналам авіаційної галузі в усьому світі та видавати ACI сертифікат. Також статус акредитованого тренінгового партнера дає можливість адаптувати, перекладати та презентувати зміст існуючих навчальних програм ACI будь-якою мовою за бажанням клієнтів.

Поряд з Ризьким аеропортом статус офіційного навчального центру ACI набули Академія Мюнхенського аеропорту та один із провідних у світі організаторів навчання евакуації літаків компанія "Resqtec Aircraft Recovery Training".

Фото: ACI EUROPE