28.05.23 

ImageЦе буде другий за довжиною маршрут авіакомпанії, ціни приблизно такі, як і у конкуруючих авіаперевізників.

Авіарейс був анонсований на початку травня 2023 року.  airBaltic  отримала схвалення від уряду Литви, і тепер мандрівники можуть забронювати рейси на цей маршрут , обслуговування якого почнеться 1 листопада 2023 року.

З відстанню по прямій лінії 2542 милі (4091 км) майбутня лінія airBaltic Вільнюс-Дубай стане другою за довжиною авіакомпанії. Дійсно, його переможе лише існуюча лінія Рига-Дубай, яка має пряму відстань у 2684 милі (4319 км). 

Маршрут Вільнюс-Дубай є частиною розкладу майбутнього зимового сезону, у якому airBaltic запустить загалом 11 нових маршрутів із Балтії та Тампере у Фінляндії.

 В офіційному повідомленні перевізника зазначається, що рейси з Вільнюса в Дубай будуть виконуватися двічі на тиждень (по середах і суботах), тривалість польоту на виліт становитиме близько 6 годин 35 хвилин. Повертаючись до Вільнюса, airBaltic пропонує пасажирам орієнтовний час польоту 7 годин 5 хвилин.

AirBaltic зазначає, що ціни на переліт з Вільнюса в Дубай в одну сторону будуть починатися від 239 євро, що еквівалентно приблизно 263 доларам. 

airBaltic оцінює себе приблизно на тому ж рівні, що й її конкуренти, що здійснюють рейси з однією зупинкою. Зрозуміло, що стратегія перевізника передбачає, що мандрівники вирішать заплатити подібну ціну та літати з airBaltic без пересадок, уникаючи одно-двогодинної зупинки. Ще одним бонусом прямого рейсу airBaltic є відносно зручний час прильоту та вильоту для обох міст.

Джерело aerotelegraph