27.10.22 

ImageЗимовий розклад рейсів Ризького аеропорту передбачає прямі рейси до Африки

З переходом на зимовий час цими вихідними, з 30 жовтня, в аеропорту Риги почне діяти список осінньо-зимових рейсів, що пропонує пасажирам понад 70 прямих напрямків, включаючи регулярні рейси на Гран-Канарію та Марракеш на африканському континенті.

Список зимових рейсів з Риги на даний момент включає 74 регулярних і чартерних маршрути, які будуть виконуватися 13 авіакомпаніями.

Найширший спектр напрямків з Ризького аеропорту забезпечить національна авіакомпанія airBaltic, яка здійснює регулярні рейси за 45 прямими маршрутами. Серед них будуть дві особливі новинки – Marrakesh в Марокко і Gran Canaria на Канарських островах. З відкриттям цих маршрутів 31 жовтня та 1 листопада airBaltic забезпечить пасажирам пряме повітряне сполучення між Латвією та Африкою. Рейси за обома новими маршрутами плануються до кінця березня наступного року.

ImageНа кількох маршрутах airBaltic, зокрема в Таллінн, Гельсінкі, Стокгольм і Брюссель, частота польотів у зимовий сезон буде вищою, ніж минулої зими. Пасажири також матимуть можливість побувати в місцях зимового відпочинку в Зальцбурзі та Вероні; в Дубай можна буде їздити чотири рази на тиждень, а на Тенеріфе – шість разів на тиждень.

Зимовий розклад рейсів Ryanair включає 27 напрямків, WizzAir запропонує своїм пасажирам п'ять маршрутів з Риги, а Norwegian - чотири. У свою чергу Transavia з 17 листопада відновить польоти в Амстердам і назад двічі на тиждень.